شاخص توده بدنی

نمایش 1 – 1 از 1

Body mass index

شاخص توده بدنی

شاخص توده بدنی

شناسایی نواحی جدید در کروموزوم 11 که با شاخص توده بدنی پایین تر، مقاومت به انسولین کمتر و سطوح مطلوب چربی خون مرتبط است.

چاقی یک مشکل جدی سلامتی است که به دلیل ترکیبی از عوامل خطر محیطی و ژنتیکی ایجاد می شود. شیوع آن در سراسر جهان در حال افزایش است. اگرچه مطالعات ارتباط گسترده ژنومی حدود 1000 نوع ژنتیکی مرتبط با شاخص توده بدنی (BMI) را شناسایی کرده اند که نشان دهنده چاقی است، این گونه های ژنتیکی تنها 6٪ از وراثت پذیری BMI را توضیح می دهند. در این مطالعه، محققان ژنوم بیش از 4600 گرینلند را مورد بررسی قرار دادند، جمعیت ایزوله که دارای تنوع ژنتیکی است که در جاهای دیگر یافت نمی شود، تا انواع ژنتیکی مرتبط با BMI را شناسایی کنند. آنها یک نوع ژنتیکی را در کروموزوم 11 به نام rs4936356 کشف کردند که در یک منطقه بین ژنی قرار دارد. آلل اثر به طور قابل توجهی با BMI پایین تر، مقاومت به انسولین کمتر و سطح مطلوب چربی خون مرتبط است.

از نظر تاریخی، گرینلندی ها مجبور بودند دوره های طولانی روزه داری را به دلیل عرضه محدود غذا تحمل کنند. با توجه به موقعیت جغرافیایی آنها، رژیم غذایی آنها پرچرب است و در درجه اول از ماهی تشکیل شده است. بنابراین، این امکان وجود دارد که افزایش توانایی آنها در سوزاندن چربی به جای ذخیره آن، آنها را در معرض خطر کمتری برای ابتلا به چاقی قرار دهد.

Diet Nutrition & Diet Metabolism تغذیه تغذیه و رژیم غذایی متابولیسم چاقی Obesity